Sporten in het donker

Deelnemen aan sport evenementen is leuk. Wanneer je lid bent van een sportvereniging, weet je dat er regelmatig competities en toernooien worden georganiseerd. Hartstikke leuk natuurlijk!

Sinds een aantal jaar is er een nieuwe trend aan het ontstaan bij het organiseren van sporttoernooien; Sporten in het donker met behulp van blacklights!

Je beleeft jouw sport in een extra dimensie; in het donker, begeleid door opzwepende muziek en kleurrijke aankleding. Een leuk alternatief voor een jaarlijks toernooi, sportdag of bedrijfsevenement.

Glow Sports is gespecialiseerd in het organiseren van sportevenementen met een extra dimensie; Sporten in het donker! Compleet met verf, schmink, Glow attributen, blacklights, lichtgevende lijnen, netten en ballen. Je beleeft zo jouw favoriete sport op een geheel nieuwe en spectaculaire wijze.

Glow Sports heeft de afgelopen jaren succesvolle evenementen georganiseerd met de volgende sporten;

Hockey, Tennis, Badminton, Volleybal, Sportdagen op scholen, Voetbal, Tafeltennis, Handbal, Korfbal, Dansen. Kortom; er is bijzonder veel mogelijk! Staat jouw sport hier nog niet tussen en ben je benieuwd naar wat Glow Sports voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op en wie weet organiseren we samen snel jouw toffe Glow evenement.