Glow hockeytoernooi 2021

Een verduisterde accommodatie voorzien van onder andere blacklights, lichtgevende lijnen, fel gekleurde attributen en opzwepende beats, zorgen ervoor dat jouw favoriete sport nog leuker gaat worden. Op donderdag 30 december 2021 & donderdag 6 januari 2022 organiseert Glow Sports  unieke hockey-events (E,D,C - jeugd) in Sportcentrum de Kemmer (Oirschot, NB).

- Er wordt gespeeld in poules zodat je verzekerd bent van meerdere wedstrijden.
- 5 tegen 5 (zonder keeper) op kleine veldjes met kleine doeltjes. De wedstrijden worden gespeeld volgens  de Glow(sports) in the dark hockeyregels. Deze zijn afgeleid van de officiële zaalhockey regels van de KNHB;
- Een wedstrijd duurt +/- 15 minuten;
- De indeling vindt plaats in poules van 6 teams (onder voorbehoud);
- Samen met jouw team ben je verantwoordelijk om op tijd aanwezig te zijn bij de wedstrijden;

Kosten:            €175,- per team 
Tijd:                  *10.00 - 16.00  (onder voorbehoud)

Wil jij inschrijven met het gehele team? Geen probleem! Er mag tijdens het spelen van de wedstrijd continu gewisseld worden.
TIP: Liever twee teams om iedereen meer te laten spelen? Wanneer je een tweede team maakt ontvang je een korting van €50,-. De kosten voor een tweede team zijn €125,-.

Let op: naast jouw glow (team) outfit dient jouw stick verlicht te zijn. Dit kan bijvoorbeeld d.m.v. tape of (afwasbare) glow verf.
Glow in the dark tape voor de sticks en/of aankleding is te verkrijgen bij Glow Sports.
Een rol van 25m in de kleuren: geel, roze, groen of oranje voor slechts €10,-. Je kunt dit aangeven op het inschrijfformulier.

Tijdens het event zijn wij te gast in Sportcentrum de Kemmer. Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken te nuttigen. Maak gebruik van de speciale Glow in the dark lunch! Voor slechts €5,- per persoon geniet je van een lunch bestaande uit: kop soep, drankje naar keuze, belegd broodje en/of broodje worst. Vul op het inschrijfformulier in met hoeveel personen jullie graag willen deelnemen.

Enthousiast geworden en wil jij jouw team aanmelden voor dit unieke event? Klik hier om direct aan te melden en beleef deze unieke ervaring!

Tot snel in het donker!