Over Glow Sports

Glow Sports is een jong, dynamisch bedrijf dat volledig op maat gemaakte events organiseert voor onder andere bedrijven, verenigingen en scholen. 
Een unieke sportbeleving met een extra dimensie: Sporten in het donker! 

Een aantal jaren geleden is het idee ontstaan om een uniek-event te organiseren waarbij alle inkomsten naar een goed doel zijn gegaan. Een Glow  tennis-event waarbij 250 deelnemers variërend van jong tot oud hun favoriete sport ‘tennis’ hebben gespeeld in het donker. Het was een fantastische ervaring wat smaakte naar meer. 

Naast het organiseren van tennis-events heeft Glow Sports zich gespecialiseerd in het organiseren van Glow hockeytoernooien. Deelnemers uit het hele land en uit België zijn naar onze toernooien gekomen en zijn wij uitgegroeid tot de grootste aanbieder van Nederland.

Niet alleen tennisclubs en hockeyverenigingen weten ons te vinden, maar ook andere sporten. Klopt het dat sporten in het donker enkel alleen mogelijk is voor balsporten? Nee, dat is niet het geval. Een uniek event kan georganiseerd worden en volledig op maat worden ingericht. Zo kunnen er sportdagen voor scholen worden georganiseerd, dans-events, badminton-events en alles wat je maar kunt bedenken. Kortom er zijn oneindige mogelijkheden.