Scholen 

Binnen het basis onderwijs en het voortgezet onderwijs krijgt de term een 'gezonde leefstijl' steeds meer een prominente plek. Hierbij zijn sport en bewegen een van de pijlers die er aan bijdragen. Er wordt onder andere aandacht besteed aan de motorische ontwikkeling, het kennismaken met verschillende takken van sport om een blijvende sportparticipatie en gezonde leefstijl  in de maatschappij te bevorderen.

Sportdagen & Sportoriëntatie

Naast de reguliere lessen van docenten lichamelijke opvoeding vinden er ook sportdagen en sportoriëntaties plaats binnen de verschillende leerjaren en onderwijs types. De leerlingen van jouw school kennis laten maken met de verschillende sporten is wat er gebeurd, maar dat kan ook op een andere en vernieuwende manier!

Hoe leuk zou het zijn om de reguliere (gym) lessen, sportdagen in een nieuw jasje te steken: Sporten in het donker!
Glow Sports heeft naast de expertise in het organiseren van evenementen ook de expertise in het verzorgen van beweginglessen en sportdagen in het onderwijs. 

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden om een uniek, vernieuwend sport-event te realiseren voor jouw school? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij kijken naar samen naar de mogelijkheden voor jouw school.